Jobs hos Poul M

På denne side finder du vores ledige stillinger. Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores kædeschef.

Nyt job i Herning?

Har du lyst til at arbejde i vores centrale Herning salon, så er chancen her nu.

Vores hyggelige salon ligger midt i gågaden har et godt fast klientel. Til dagligt er der 4 friske og kreative frisører i salonen. Med det lille intime team, vil du have rig mulighed for at præge dagligdagen i salonen.

Vi forventer, at du har den 4-årige uddannelse, og går op i hvad der rører sig i frisørbranchen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og masser af uddannelsesmuligheder i samarbejde med IdHAIR. Du har fri hver anden lørdag.

Ansættelse er snarest muligt, og løn er efter aftale. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Poul. Ring eller send en SMS til Poul på 4037 7777, og han ringer retur til dig med flere detaljer.

Nyt job i Aarhus?

Du har nu muligheden at arbejde i vores hyggelige salon i Aarhus C.

Salonen ligger i Jægergårdsgade lige over for Bruuns Galleri, og har et solidt og fast klientel.

Vi forventer, at du har den 4-årige uddannelse, og går op i hvad der rører sig i frisørbranchen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og masser af uddannelsesmuligheder i samarbejde med IdHAIR. Du har fri hver anden lørdag.

Ansættelse er snarest muligt, og løn er efter aftale. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Poul. Ring eller send en SMS til Poul på 4037 7777, og han ringer retur til dig med flere detaljer.

NYT JOB I KOLDING?

Nu er der mulighed for at komme til at arbejde i vores store og lækre salon i Kolding Storcenter

Vi søger nemlig en frisk og kreativ frisør til at blive en del af vores Kolding team. Alt efter hvad du ønsker, har vi brug for en deltid/fuldtids assistent. Salonen er altid fyldt med glade kunder, så du skal kunne lide at have travlt.

Vi forventer, at du har den 4-årige uddannelse, og går op i hvad der rører sig i frisørbranchen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og masser af uddannelsesmuligheder i samarbejde med IdHAIR.

Ansættelse er snarest muligt, og løn er efter aftale. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Mie. Send en mail til mie@poulm.dk.

Elevplads i Skanderborg?

Lige nu søger vi en elev til vores salon i Skanderborg. Vi er et hyggeligt lille team, og har en god fast kundegruppe.

I Poul M har vi stor erfaring i uddannelse af elever og du bliver fra dag ét, en vigtig del af vores team. Du vil blive uddannet i Poul M Academy og i samarbejder med IdHAIR på kurser.

Vi forventer at du går op i mode og holder dig orienteret med hvad der rører sig i branchen.

Tag endelig fat i os, hvis du vil høre mere.

Ring Kamilla på 2422 4593 eller skriv på nybolauritsen@gmail.com